top of page
Marsnil.jpg

gelegen op 200m van de Smishoeve


           CULINAIRE NIEUWKOMER IN HASPENGOUW

                                           Ode aan het Haspengouwse land

Op 24 november 2017 realiseerde de jonge chef-kok Frederik Cornelis zijn grote droom. In het schilderachtige Haspengouwse dorp Batsheers, waar zijn roots liggen, opent hij zijn gloednieuw ‘Restaurant Marsnil’. Hij wilt in één van de meest authentieke regio’s van Vlaanderen een culinaire meerwaarde brengen.

Chef Frederik, die een leerling is van de gerenommeerde koksschool ‘Terduinen’ in Koksijde en voldoende tijd nam om zich verder te bekwamen in wat hij het mooiste vak ter wereld noemt, ontbolsterde zich tot een culinaire creatieveling, die in zijn open keuken vaste, klassieke waarden koppelt aan experimentele en soms eigenzinnige creaties, maar altijd met aandacht en respect voor de culinaire tradities van de regio waarin hij leeft en werkt.

Frederik hanteert in zijn keuken de ‘rechttoe-rechtaan’-principes, die de Vlaamse en bij uitbreiding Belgische keuken tot over onze landsgrenzen naam en faam geeft, maar hij overgiet zijn creaties met die typisch Haspengouwse smaken en snuifjes, die zijn gerechten de geur en kleur van deze gezegende landstreek meegeven.

Openingsuren     

vrijdagavond vanaf 19u
zaterdagavond vanaf 19u
zondagmiddag vanaf 12u

van maart tem. september
op maandagavond vanaf 19u

Marsnil 4.jpg
Marsnil 3.jpg
Marsnil 2.jpg
bottom of page