Filosofie van de Smishoeve

Door een filosofie te geven geloof ik dat er een betere match kan zijn tussen de host en zijn gasten.

Ik geniet er van om mensen te gast te hebben die komen genieten van het mooie rustige Haspengouw.

Daarom geef ik geen voorkeur aan feestvierders die tot laat in de nacht menen op een andere planeet te zijn en hierdoor andere gasten en buren storen.

Hovenier was tot voor kort mijn hoofdberoep , nu wil ik mijn gasten een ruimere beleving aanbieden en hiervoor dien ik meer aanwezig te zijn, wat ik dan ook super leuk vindt, het geeft zoveel voldoening om mensen een leuke vakantie te laten beleven hier.

Tuin en natuur is en blijft mijn passie, daarom hou ik ervan om dit weerspiegeld te zien in mijn gasten. Neen niet iedereen dient tuinman of boer te zijn, maar respect en wat interesse in de natuur is genoeg.

Natuurlijk mag er hier geravot worden en er zijn daar ook de juiste plaatsjes voor, maar steeds met het nodige respect voor de natuur en de andere gasten .

Ik nodig u uit om groentjes uit “menne hof” te proberen, het natuurlijk appelsap uit de boomgaard in Batsheers, een wijntje van wijndomein Marsnil Batsheers, een ontbijt of picknick met enkel streek hoeve producten. Kom van Haspengouw proeven en genieten.

© 2015 by De Smishoeve​

Bel ons om nu te boeken 

0032-(0)497 423 760