top of page

Wil je even ontsnappen aan de dagelijkse sleur en je toevlucht zoeken op een rustige plek? wil je je laten wiegen door de natuur, weg van files en stressvolle omgevingen? Als het antwoord ja is, hebben we wat je nodig hebt: ons vakantiehuis

De Smishoeve heeft alles wat je nodig hebt, het is gelegen op een boerderij zeer goed gelegen en weg van de drukte.

We verbouwen groenten en fruit en fokken ook varkens op een manier die de natuur respecteert om de harmonie en de geschenken die het ons biedt te behouden.

U kunt dus zeer verse en biologische streekproducten consumeren voor het ontbijt of voor op de barbecue.

De Smishoeve is de perfecte plek voor een ontspannend verblijf, of u nu met het gezin of een groep vrienden bent of alleen om u te ontspannen in het gezelschap van de natuur.

Maak het u gemakkelijk rond een kampvuur of speel spelletjes in de speelkamer voor jong en oud , maak je eigen pizza... Er is ook een eigen tuin/terras en parkeergelegenheid naast je huisje.

Ouders kunnen er ontspannen terwijl de kinderen zich vermaken. In het poortgebouw kunnen 20 personen samen eten.

In ons prachtige pand kunnen we maximaal 20 personen ontvangen.

De Smishoeve heeft 4 woningen tot uw beschikking en een huifkar die in al zijn schoonheid is ingericht, ideaal voor een koppel om een onvergetelijk moment door te brengen. U kan erop uit trekken in de mooie buurt of u kan ervoor kiezen om ter plekke te blijven. U zult zich nooit vervelen, want om de beleving te vergroten kan je uw verblijf vrij blijvend upgraden met een gekozen pakket. Hier is een kleine kost per persoon aan verbonden, welke u ter plekke betaald.

Het “Wellness pakket”, omvat de barrelsauna en voor de gasten van de woning voor 8 personen is er ook een hot-tub op hun terras. =Kost 10€ per persoon/dag ( minimum 20€ max 100€)

Het “kinderpret pakket” omvat het gebruik van de go-cars, speelruimte(darts, tafelvoetbal, 20 Vlaamse volksspelen, gezelschapsspelen, arcade-spelconsole met 2100 spelletjes uit de jaren ‘80 ‘90), speeltuin (schommel trampoline glijbaan, zand), dierenweide( kippen eenden, kalkoenen, varkens en biggen), kinderfietsen, petanque spel, buiten spellen, gezelschapsspelen en tal van kinder speelgoed.

=Kost 5€/kind/dag

Kies je voor het “vuur pakket” dan kun je een vuurtje maken aan je woning en kan je pizza’s bakken in de buiten oven.

=Kost 20€/beurt

Het “Binnen pakket” spreekt voor zich, hiermee kun je u uitleven op alle spelletjes in de speelruimte zoals darts, tafelvoetbal, 20 Vlaamse volksspelen, gezelschapsspelen, arcade-spelconsole met 2100 spelletjes uit de jaren ‘80 ‘90… . Bij dit pakket hoort ook het gebruik van het poorthuis, waar je met 20 personen kan zitten, samen eten, vergaderen… .

=Kost 10€/dag

Indien u graag ontbijt wenst samengesteld met onze eigen hoeveproducten, dan kan je hiernaar vragen. Op de hoeve worden ook groentepakken en eigen gekweekt varkensvlees verkocht, alsook hoeve producten.

Batsheers is een stukje paradijs in het Vlaamse gewest van België, meer precies, het ligt op 23 km van Luik en op 12 km van Sint Truiden.

Het is een gezellig, rustig en mooi dorp met ongeveer 100 inwoners.

Er zijn echter winkels en boetieks in de buurt (2 minuten met de auto). Als u een liefhebber bent van buitenactiviteiten, zult u niet teleurgesteld zijn, want rond De Smishoeve zijn veel wandelroutes voor wandelaars maar ook fietsroutes. Wat is er fijner dan bij het openen van de deur een frisse neus te halen en uitzicht te hebben op een schilderachtig landschap? Haspengouw is een fruitstreek en je vindt er veel lokale specialiteiten. U kunt ook een bezoek brengen aan wijndomeinen en brouwerijen zoals brouwerij Wilderen of brouwerij "Bink". Ben je gek op verhalen? Wil je je verdiepen in middeleeuwse verhalen om je algemene cultuur te voeden? Je kunt je hart ophalen door in het weekend te gaan sightseeën en picknicken bij Kasteel Heers of iets te gaan eten bij Kasteel La Motte of Kasteel Ordingen te verkennen. Spelen en wandelen in het bos, met een pannenkoek achteraf, kan ook op het domein Nieuwenhoven in Sint-Truiden. Overdekt zwembad in Sint-Truiden en Bilzen.

Smishoeve_NL klein.jpg
bottom of page