top of page

  in Het Huis van de Raaf    (tot 8 personen)

germany.png

Het is een geheel nieuwe vakantiewoning voor 8 personen met een oppervlakte van 120 m² en een gemeubileerd terras van 65 m².

Dit vakantiehuis bestaat uit twee slaapkamers met elk een tweepersoonsbed en een stapelbed; kussens, dekens en spreien zijn aanwezig.

Elke slaapkamer heeft een kast met een spiegel waar u uw spullen en kleding kunt opbergen.

Je hebt ook 2 volledig uitgeruste badkamers met handdoeken; handzeep en föhn en 2 aparte toiletten.

Je hoeft geen theedoeken of lakens mee te nemen.

Er staat een wasmachine tot uw beschikking.

Het huis is ruim opgezet met een ingerichte keuken: Senseo koffiezetapparaat met een pakje koffie en thee om het verblijf goed te beginnen; een waterkoker, een magnetron en een oven; een broodrooster, een koelkast, een vaatwasser, bestek en borden.

Ook heb je een grote eettafel voor 8 personen.

Verder heb je de woonkamer met digitale televisie en een snelle wifi-verbinding.

Buiten; er is het terras met aangrenzend een fruitweide met tafels en stoelen zodat u samen met uw familie of vrienden tijd kunt doorbrengen terwijl u geniet van de schoonheid van de natuur

Om je verblijf volledig af te maken kan je gebruik maken tegen een kleine kost van de Hot-tub die op jullie terras staat en exclusief voor jullie is.

Info: Huurt u meerdere vakantiehuizen (groepen vrienden, collega's of meerdere families) en wilt u samen aanschuiven voor een maaltijd of voor een kleine vergadering, samen spelletjes spelen of gezellig samen zitten in groep, dan kunt u gebruik maken van de gemeenschappelijke ruimte: daar staat tot uw beschikking tafels en stoelen voor 20 personen, verder heb je in deze ruimte de beschikking over een keuken met bestek en borden voor 20 personen en een vaatwasser

DSC_2508
DSC_2516
DSC_2514
DSC_2511
DSC_2518
DSC_2535
DSC_2526 kopiëren
DSC_2528
DSC_2519
DSC_2532
DSC_2524
DSC_2549
DSC_2550
DSC_2555
DSC_2610
bottom of page